Ben 2 kabaktan yaptım. Resimde görüldüğü gibi ince uzun doğrayıp kapaklı bir kabın içine koydum. Çok çok az tuz, bir limonun suyu ve azıcık zeytinyağı ekleyip ara ara sallayarak karıştırdım. Öğlen yaptım akşam yemeğine hazırdı.
Biz kabağı bir de domatis,soğan,biberle kavurarak yaparız. o da güzel olur
'
keşke kabak seviyor olsaydım eminim harika bir lezzet olmuştur.
YanıtlaSilEllerine sağlık Saadetciğim, miss gibi olmuş. Bende severim kabağı, hem lezzetli hemde sağlıklı:) Afiyet şekerler olsun...
YanıtlaSilben otçulumdur. sanırım sevmediğim, yemediğim sebze yok.
YanıtlaSilhmm,farklı bir lezzet, çiğ sebze yemiyor muyuz sanki, bunu da yiyebiliriz. denemek lazım sevgiler
YanıtlaSilHilal çiğ gibi olmuyor. İçine koyduğumuz limon,tuz,yağ karıştırdıkça pişiriyor sanki. lezzetlerde iyicede birbirine giriyor
YanıtlaSilçok ilginç bir tarif olmuş,kabağı çok severim özellikle de fırında yapılan kabak mücverine asla hayır diyemem.
YanıtlaSilellerine sağlık
saol
YanıtlaSil