Maluz yazın son günlerini yaşıyoruz. Kış hazırlıkları da hız kazandı. Bu yıl bizim incir ağaçları(2 tane var) bereketli olunca ben en çok incire çalıştım. Bol bol yaptığım incir reçelinden sonra biraz da dondurucuya koydum. Daha önce rendeleyerek incirli tart yapmıştım pek sevilmişti. Şimdide hem rende hem de dış yeşil kabuklarını soyarak koydum.
Bunlar da kuru incir denemesi için. Sevgili Tijen http://mutfaktazen.blogspot.com/ yapmış. Denemek istedim.
Ne güzel görünüyorlar.Afiyetle yersiniz kışın. sevgiler.
YanıtlaSilsaol. Beklerim yemeğe
YanıtlaSilOhhh afiyet olsun, ne güzel görünüyor o incirler. Bende inciri çok severim. Kuru inciri denedim yazmışsın, güzel oldu mu bari?
YanıtlaSilTatlı tatlı, huzurla yiyin incirleri. Ellerine sağlık.
YanıtlaSilGerçekten bu yıl demek ki heryerde incir bolluğu var. Ben bu yılki kadar incir yediğimi hatırlamıyorum.
krizantem daha dün koydum kurutmaya. Sarardı çoğu hemen. Birkaç gün sürer sanırım. Bu arada ben inciri pek sevmem ama ev halkı seviyor
YanıtlaSilsaol sesiber. Belki de . Pazardan almadığımızdan hiç dikkat etmedim açıkcası
YanıtlaSil